1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ 4

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στο κατάμεστο από μαθητές και μαθήτριες Κλειστό Γυμναστήριο του Κοντοπεύκου της Αγίας Παρασκευής η ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών του 1ο  Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής με ηγέτιδα την παίχτρια Ίριδα Τσαφαρά κατάφερε να κερδίσει την μαχητικότατη ομάδα του 2ου ΓΕ.Λ. Πάτρων με σκορ 45-42 και να προκριθεί πανηγυρικά στο Final Four του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος. Με αυτήν τη νίκη τα κορίτσια του 1ο Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής πέτυχαν τον πρώτο μεγάλο τους στόχο που ήταν η πρόκριση στην τετράδα. Έπεται και συνέχεια!

Τον αγώνα από την εκπαιδευτική κοινότητα παρακολούθησε, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Φαλούκας, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής κ. Δερματάς και αρκετά μέλη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Β’ Αθήνας.

Από την τοπική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γκόνης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Τραυλός, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κα Μαίρη Ριζκ, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» κ. Ζορμπάς, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Συμμαχία Ευθύνης» κ. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Καράμπελας και πιθανότατα και άλλοι γνωστοί Αγιοπαρασκευιώτες που δεν εντοπίσαμε στο πλήθος. Η δημοτική αρχή και φέτος στήριξε εμπράκτως την ομάδα.

Το μεγαλύτερο μπράβο πηγαίνει στις ίδιες τις πρωταγωνίστριες και τον προπονητή τους!

1. ΤΣΑΦΑΡΑ ΙΡΙΔΑ 2. ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 3. ΒΑΡΚΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ 5. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΑΝΘΙΑ 6. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 7. ΚΑΡΤΑΚΗ ΛΕΩΝΙΔΙΑ 8. ΛΑΪΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ 9. ΞΗΡΑΔΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 10. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ 11. ΧΕΙΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 12. ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ-ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.