«1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής-2022», μια γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, το «1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής-2022», στον στάδιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη»), με διοργάνωση από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), τον Αθλητικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και τον Όμιλο Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Φ.Κ.Α.) Αγίας Παρασκευής.

Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού, στην οποία συμμετείχαν 250 παιδιά των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων της πόλεως, σε αγώνες δρόμου 50, 60 και 300 μέτρων (ανάλογα με την ηλικία τους), στο ριπτικό vortex και στο άλμα εις μήκος. Τα παιδιά παρακολούθησαν να συμμετέχουν και να αγωνίζονται οι γονείς τους, που χειροκροτούσαν και ενθάρρυναν όλα τα παιδιά.

Τα παιδιά ήλθαν σε επαφή με αθλήματα του κλασικού αθλητισμού, γνώρισαν τον ανακαινισμένο χώρο του σταδίου και ένιωσαν την χαρά της συμμετοχής, που ήταν ο σκοπός μας ώστε να πάρουν ερεθίσματα για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Σε όλα τα παιδιά, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Σε όσους αναδείχθηκαν πρώτοι σε κάθε κατηγορία, και δεν ανήκουν σε κάποιον από τους Αθλητικούς Συλλόγους, ο ΠΑΟΔΑΠ προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματά του, του Κλασικού Αθλητισμού. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνουν την επιθυμία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση paodap@agiaparaskevi.gr

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, στους Διοικητικούς Υπαλλήλους του ΠΑΟΔΑΠ καθώς και σε όσους μόχθησαν για να επιτευχθεί το άρτιο αυτό αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, ανακοίνωσε την διοργάνωση για το 2023, του 1ου Σχολικού Πρωταθλήματος για όλα τα αθλήματα, για τα παιδιά των σχολείων της πόλεως.

Ο κ. Δήμαρχος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Έφη Καψοκεφάλου, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Γιάννης Αργυρός και Νίκος Ζόμπολας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Γιάννης Δερματάς, οι Πρόεδροι των Επιτροπών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαιδεύσεως κύριοι Κώστας Γουργούλης και Θόδωρος Μπουρλιάσκος, αντιστοίχως, ο τ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μυλωνάκης, ο τ. Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Τσιαμπάς, ο τ. Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Τέλης Σερκεδάκης, η Γενική Γραμματέας της Ενώσεως Συλλόγων Γονέων κα Φαίη Βαζούρα, το Μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Θάνος Θανόπουλος και η Οργανωτική Γραμματέας της παρατάξεως «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» κα Νικολέττα Μπελεχρή, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

stiv1

stiv2

stiv3

stiv4

stiv5

stiv6

stiv7

stiv8th

stiv9

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.