ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών στη νέα αίθουσα ενόργανης γυμναστικής που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες ποδοσφαίρου του ΔΑΚ της οδού Νότου, για την εβδομάδα από Δευτέρα 18 Οκτωβρίου έως και Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 θα λειτουργήσουν στην παλαιά αίθουσα ενόργανης (δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο Πετοσφαίρισης) τα κάτωθι τμήματα:

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 16:30-17:30, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 16:30-17:30 & Σάββατο 23 Οκτωβρίου 10:00-14:00

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΤΡΑΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), προμηθεύθηκε και θα διανείμει στους μαθητές των σχολείων της πόλεώς μας, από ένα καλαίσθητο τετράδιο.

Συνέχεια ανάγνωσης

«ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει ένα ξεχωριστό θεματικό δωμάτιο απόδρασης (escape room), με τίτλο «Κρίσιμη Συνάντηση!». Η δράση έχει εκπαιδευτικό σκοπό μέσω της ψυχαγωγίας και απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενηλίκους.

Επιλέξαμε ως θέμα-σενάριο το περιβάλλον και την προστασία του, που συνδέεται άρρηκτα με τον Πολιτισμό.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. 2021-22

 Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 ξεκινούν οι εγγραφές των αθλητικών προγραμμάτων του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Πιο συγκεκριμένα κατόπιν συννενοήσεως με τους προπονητές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τμήμα προγράμματος στα κάτωθι αθλήματα:

  1. Αντισφαίριση: Την Δετέρα 4/10, Τρίτη 5/10 και Τετάρτη 6/10/2021 από τις 17:00-20:00, στη Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Νότου και αντισφαίρισης (προπονητές: Βαγγέλης Καλύβας και Γιώργος Παντελής).

  2. Ρυθμική Γυμναστική: Την Δευτέρα 4/10/2021 από τις 17:00-18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου (Δωριέων και Κανάρη) και από τις 18:30-20:00 στην αίθουσα Ρυθμικής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου (προπονήτρια: Κατερίνα Αργυροπούλου).

  3. Ενόργανη Γυμναστική: Τρίτη 5/10, Τετάρτη 6/10/2021, Πέμπτη 7/10/2021 και Παρασκευή 8/10/2021 από τις 16:30-20:30 και το Σάββατο 9/10/2021 από τις 10:00-14:00 στην αίθουσα την ενόργανης γυμαστικής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου (προπονήτρια: Νάντια Γκουντελίτσα)

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΧΟΡΟΥ-ΟΡΓΑΝΩΝ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΝΟΤΟΥ"

Μετά το πέρας των εργασιών αποκαταστάσεως των σημαντικών φθορών της οροφής, (για να μην έχουμε για τα επόμενα 15 τουλάχιστον χρόνια κάποια δυσάρεστη έκπληξη) ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες πλήρους ανακαινίσεως και αναπλάσεως των αιθουσών χορού, γυμναστικής και οργάνων (συνολικού εμβαδού 400 περίπου τ.μ.), που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου. Η κατάσταση των αιθουσών, από πλευράς λειτουργικότητος και αισθητικής, παρέμενε ίδια εδώ και 50 χρόνια περίπου, αν εξαιρέσουμε την προ αρκετών ετών αντικατάσταση των παραθύρων και κατά καιρούς ελαιοχρωματισμούς.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΠΟΑ

Σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. πρωτ. 332219/13-07-2021 έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), αξιολογήθηκε θετικά το αίτημα για επιχορήγηση του «1ου Φεστιβάλ Πολιτισμού» του ΠΑΟΔΑΠ, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 25 έως 30 Ιουνίου 2021. Το ύψος της επιχορηγήσεως ανέρχεται σε 6.000 ευρώ.

Ο πλήρης και εμπεριστατωμένος φάκελος του αιτήματος, είχε υποβληθεί για έλεγχο στο ΥΠΠΟΑ στα τέλη Φεβρουαρίου 2021.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΤΟΥ

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την στεγανοποίηση (εξωτερικά και εσωτερικά) της οροφής των Γραφείων της Διοικήσεως, των αιθουσών γυμναστικής και οργάνων και των βοηθητικών χώρων (3 αποδυτήρια, γραφεία κλπ), συνολικού εμβαδού περίπου 2000 τμ, στο Αθλητικό Κέντρο Νότου.

Οι ανωτέρω εργασίες, που θα ολοκληρωθούν εντός του μηνός Ιουλίου, θα λύσουν το χρόνιο πρόβλημα της εισχωρήσεως μεγάλης ποσότητος νερού, κατά τις χειμερινές βροχοπτώσεις, στους ανωτέρω χώρους.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος τo καλοκαιρινό camp του ΠΑΟΔΑΠ για παιδιά.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σ΄αυτήν την απόφαση είναι ότι, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, λόγω της πανδημίας, πρώτον ο ανώτατος αριθμός παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν ανέρχεται σε μόλις τριανταέξι (36) και δεύτερον δεν επιτρέπεται η χρήση κλιματιστικών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευχάριστη φιλοξενία των παιδιών.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Τις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις του Οργανισμού παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σπύρος Παπασπύρος κατά την Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 9-6-2021 διαδικτυακά. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης του κ. Παπασπύρου.

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας.

Κατ΄ αρχάς, δεν θα ισχυρισθώ ότι, ως διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, αλλά και εγώ προσωπικώς, δεν κάναμε λάθη ή παραλείψεις. Αυτό θα ήταν ανώριμο και αναληθές.  Ζητώ γι΄ αυτά συγγνώμη από τους συμπολίτες μας. Τους διαβεβαιώνω όμως ότι διδασκόμεθα από αυτά και τα διορθώνουμε.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΚΛΕΙΣΤΟ TO ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΣΟΥΡΗΣ»

Κατόπιν προσφάτου ελέγχου των μπασκετών του ανοικτού γηπέδου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΣΟΥΡΗΣ» (Ηρώων Πολυτεχνείου-Σαρανταπόρου-Στρατηγού Τόμπρα), διεπιστώθη ότι οι μπασκέτες δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφαλείας, συνεπεία σημαντικών φθορών λόγω παλαιότητος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.