KALOPASXA.JPG

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ Δικηγόρος/Δημοτικός Σύμβουλος, τα Μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό Μόνιμο και Έκτακτο, σας εύχεται
Κ Α Λ Ο Π Α Σ Χ Α.
Δεσμευμένοι στο σκοπό μας.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Συνέχεια ανάγνωσης

13_ms_s.JPG

Με τη διεξαγωγή των αθλητικών αγώνων, την Παρασκευή 19 Απριλίου έσβησαν τα φώτα του 13ου Μαθητικού Φεστιβάλ που φέτος ήταν αφιερωμένο στην Ειρήνη. 
 Οι μαθητές των Δημοσίων Σχολείων γέμισαν με χρώματα, αισιοδοξία, δυναμισμό και χαμόγελα τις σκηνές των σχολικών θεάτρων και γηπέδων και εμείς οι γονείς δώσαμε το πιο ζεστό χειροκρότημά μας στα παιδιά μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

papamixailmikr12.jpg

Η “Συνάντηση Μαθητικής Δημουργίας” η οποία διοργανώνεται αισθητά αναβαθμισμένη και διευρυμένη για 13η συνεχή χρονιά, αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του υψηλού πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου της τοπικής μαθητικής κοινότητας. Η συνέργεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής,της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού,του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (Π.Α.ΟΔ.Α.Π.), της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και της Σχολικής Κοινότητας συνεχίζει να αποδίδει προς όφελος όλων.

Συνέχεια ανάγνωσης

katharistriesmik.jpg

     Την απασχόληση έως την 12η Ιουλίου 2019 όλων των συμβασιούχων καθαριότητας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με νέα παράταση της προσωρινής διαταγής (03.04.2019)
    Τον ΠΑΟΔΑΠ εκπροσώπησαν και πάλι ο Πρόεδρος κ.Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ.Θ.Συμεωνίδης, ενώ παρέστη και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ.Γιάννης Σταθόπουλος. 

Συνέχεια ανάγνωσης

athitik.egkatast.jpg
Με κορυφαία τα έργα ανακατασκευής των αγωνιστικών χώρων και στα δύο κλειστά γήπεδα-προπονητήρια της Αγ. Παρασκευής, των δύο ανοιχτών  γηπέδων μπάσκετ στην Κεντρική πλατεία και τα Πευκάκια, των γηπέδων 5Χ5 στα 7ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία όπως και η πλήρης ανακατασκευή των αθλητικών χώρων, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και των περιφράξεων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης»
(νέο ταρτάν στίβου, νέος  χλοοτάπητας γηπέδου, ανάπλαση αποδυτηρίων, κατασκευή τουαλετών για το κοινό, τοποθέτηση προβολέων LED) που θα γίνει το 2019, δημοσιεύουμε τα έργα και εργασίες που έγιναν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, εγκαταστάσεις οι οποίες αδειοδοτήθηκαν ΟΛΕΣ πρόσφατα για 2η φορά. Σημειώνουμε επίσης την τοποθέτηση οργάνων Γυμναστικής στο Πάρκο Νεαπόλεως και στο Πάρκο των οδών Δερβενακίων-Χρ. Σμύρνης.

Συνέχεια ανάγνωσης

giped.stayros.kotsis.jpg
Η πλήρης ανακατασκευή των Αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης»,  δρομολογήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής  στις 21/3, μετά από εισήγηση της Δημοτικής αρχής.

Συνέχεια ανάγνωσης

athitikes.egkatast.jpg
Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής των οποίων οι αδειοδοτήσεις που είχαν λάβει το 2016 έληξαν, αδειοδοτήθηκαν εκ νέου με βάση τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.  Αδειοδοτήθηκαν ακόμη και εκείνες που ουδέποτε στο παρελθόν είχαν αδειοδοτηθεί:
Το Προπονητήριο Ποδοσφαίρου πάρκου «Στ. Kώτσης», οι Αίθουσες Γυμναστικής και Βαρών κάτω από τις κερκίδες των γηπέδων (ανοιχτού και κλειστού) της οδού Νότου και τα ανοιχτά Γήπεδα Μπάσκετ. 

Συνέχεια ανάγνωσης

paodapbarh.jpg

Σας ενημερώνουμε ότι η αίθουσα με όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης, που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου, λειτουργεί πλέον υπό την επίβλεψη Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 16:00-21:00 μ.μ.

Συνέχεια ανάγνωσης

papamixailmikr12.jpg
Η παροχή αθλητικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε σύγχρονες, αδειοδοτημένες και ασφαλείς στεγασμένες και υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ".

Συνέχεια ανάγνωσης

paodapbarh.jpg

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους δημότες Αγίας Παρασκευής, ότι ο Οργανισμός μας εμπλουτίζει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π., για το έτος 2018-19, με την προσθήκη τριών νέων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ