ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΠΟΑ

Σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. πρωτ. 332219/13-07-2021 έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), αξιολογήθηκε θετικά το αίτημα για επιχορήγηση του «1ου Φεστιβάλ Πολιτισμού» του ΠΑΟΔΑΠ, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 25 έως 30 Ιουνίου 2021. Το ύψος της επιχορηγήσεως ανέρχεται σε 6.000 ευρώ.

Ο πλήρης και εμπεριστατωμένος φάκελος του αιτήματος, είχε υποβληθεί για έλεγχο στο ΥΠΠΟΑ στα τέλη Φεβρουαρίου 2021.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΤΟΥ

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την στεγανοποίηση (εξωτερικά και εσωτερικά) της οροφής των Γραφείων της Διοικήσεως, των αιθουσών γυμναστικής και οργάνων και των βοηθητικών χώρων (3 αποδυτήρια, γραφεία κλπ), συνολικού εμβαδού περίπου 2000 τμ, στο Αθλητικό Κέντρο Νότου.

Οι ανωτέρω εργασίες, που θα ολοκληρωθούν εντός του μηνός Ιουλίου, θα λύσουν το χρόνιο πρόβλημα της εισχωρήσεως μεγάλης ποσότητος νερού, κατά τις χειμερινές βροχοπτώσεις, στους ανωτέρω χώρους.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος τo καλοκαιρινό camp του ΠΑΟΔΑΠ για παιδιά.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σ΄αυτήν την απόφαση είναι ότι, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, λόγω της πανδημίας, πρώτον ο ανώτατος αριθμός παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν ανέρχεται σε μόλις τριανταέξι (36) και δεύτερον δεν επιτρέπεται η χρήση κλιματιστικών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευχάριστη φιλοξενία των παιδιών.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Τις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις του Οργανισμού παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σπύρος Παπασπύρος κατά την Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 9-6-2021 διαδικτυακά. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης του κ. Παπασπύρου.

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας.

Κατ΄ αρχάς, δεν θα ισχυρισθώ ότι, ως διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, αλλά και εγώ προσωπικώς, δεν κάναμε λάθη ή παραλείψεις. Αυτό θα ήταν ανώριμο και αναληθές.  Ζητώ γι΄ αυτά συγγνώμη από τους συμπολίτες μας. Τους διαβεβαιώνω όμως ότι διδασκόμεθα από αυτά και τα διορθώνουμε.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΚΛΕΙΣΤΟ TO ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΣΟΥΡΗΣ»

Κατόπιν προσφάτου ελέγχου των μπασκετών του ανοικτού γηπέδου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΣΟΥΡΗΣ» (Ηρώων Πολυτεχνείου-Σαρανταπόρου-Στρατηγού Τόμπρα), διεπιστώθη ότι οι μπασκέτες δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφαλείας, συνεπεία σημαντικών φθορών λόγω παλαιότητος.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Κατατέθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου, δια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου , το αίτημα χρηματοδοτήσεως από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» (στον άξονα προτεραιότητος «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» της προσκλησης ΑΤ10 για την Πράξη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΟΤΟΥ»), το οποίο αφορά σε σημαντικές παρεμβάσεις στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΔΑΠ.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΜΕΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ

Υπογράφηκε στις 12 Μαΐου 2021 από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρο Παπασπύρο, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Βασίλη Σάρκουλα, Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου και ΠΑΟΔΑΠ για τη σύνταξη μελέτης ολιστικής ενεργειακής αναβάθμισης, όλων των εγκαταστάσεων, του Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Στην σημερινή εποχή, οι κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές, ιδίως οι δημόσιες, είναι απαραίτητο να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ταυτόχρονα με το μικρότερο λειτουργικό κόστος. Αυτό επιτυγχάνεται με ειδικές, σύγχρονες, παρεμβάσεις στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις αλλά και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενεργείας και έχει ως αποτέλεσμα τόσο την προστασία του περιβάλλοντος όσο και την μείωση του λειτουργικού κόστους στο ελάχιστο δυνατόν, ώστε να εξοικονομούνται πόροι για επιπλέον δράσεις υπέρ των πολιτών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΠΑΟΔΑΠ στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Είναι γνωστό, ότι το Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου «ΝΟΤΟΥ» και οι εγκαταστάσεις του κατασκευάσθηκαν προ 40ετίας περίπου ενώ η τελευταία σημαντική επισκευή και συντήρησή τους πραγματοποιήθηκε πριν 25 έτη περίπου. Προβάλλει λοιπόν επιτακτική η ανάγκη γενικευμένων παρεμβάσεων ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.