ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ

Συνέντευξη Τύπου, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και συμμετείχαν εκπρόσωποι των κάτωθι ΜΜΕ:

Agia Paraskevi Guide, Agia Paraskevi images, Αμαρυσία, Βόρεια Γειτονιά,

τους οποίους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους. Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πεπραγμένα έως σήμερα και για τα σχέδια και προγραμματισμούς της διοικήσεως για το 2021. Κατόπιν, απάντησε στα 17 ερωτήματα που του υπεβλήθησαν.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή συνέντευξη του Προέδρου στο You Tube https://www.youtube.com/watch?v=GWkTIOxenxQ

Συνέχεια ανάγνωσης

140.000 ευρώ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ

Μετά από αίτημα της διοικήσεως του ΠΑΟΔΑΠ, προς την ΔΟΥ Χολαργού, επεστράφησαν 140.000 ευρώ, από πιστωτικό Φ.Π.Α. που είχε καταβληθεί (πέραν του προβλεπομένου) από τον ΠΑΟΔΑΠ τα έτη 2016, 2017, 2018, 2019 και 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΔΑΠ: ΤΙ ΠΡΑΞΑΜΕ, ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

 

Κατά το προηγούμενο έτος –συγκεκριμένα κατά το διάστημα από τον Μάρτιο έως Δεκέμβριο 2020, που είναι η πραγματικά ωφέλιμη περίοδος ετησίως- ο ΠΑΟΔΑΠ πραγματοποίησε σημαντικό, αναλόγως των δυσμενών περιστάσεων λόγω της πανδημίας, έργο σε όλους τους τομείς. Επιγραμματικά, πραγματοποιήθηκαν:

Τεχνικά Έργα

        1.  Πλήρης ανακατασκευή δυο γηπέδων αντισφαιρίσεως (τένις) του Αθλητικού Κέντρου «Νότου»

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Σε εφαρμογή των νέων κυβερνητικών αποφάσεων και μέτρων για τον περιορισμό της μεταδόσεως του κορωνοϊού Covid-19, ο ΠΑΟΔΑΠ αναστέλλει τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και τα προγράμματά του, πλην του Δημοτικού Ωδείου.

Συνέχεια ανάγνωσης

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ξεκινούν όλα τα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας. Τα προγράμματα, περιόδου Σεπτεβρίου 2020 – Ιουνίου 2021 απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

 Ο ΠΑΟΔΑΠ ανακοινώνει ότι η έναρξη των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων του, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.Οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα από τα προγράμματά μας (για ενήλικες και παιδιά), τα οποία θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας και στις οποίες θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Με την συμπλήρωση ενός έτους θητείας της διοικήσεως του ΠΑΟΔΑΠ, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για το έργο που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής καθώς και για το έργο που έχει προγραμματισθεί και δρομολογείται.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ (ΤΕΝΙΣ)

Υπεγράφη σήμερα, 3 Ιουλίου 2020, η ανάθεση της ανακατασκευής των δύο (2) γηπέδων αντισφαιρίσεως που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα οδού Νότου.

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και Μελέτη, που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, θα ανακατασκευασθούν με ελαστικό δάπεδο, υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και με ειδική απορρόφηση κραδασμών πλήρως εξοπλισμένο με ελαστικούς κόκκους καουτσούκ, για επιφάνεια μεγέθους 1.276,5 τ.μ..

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.