Χριστουγεννιάτικο «Ραντεβού στην πλατεία», με τα μουσικά προγράμματα της ΕΡΤ

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) σε συνεργασία με τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ, δίνουν «Ραντεβού στην Πλατεία». Το Δεύτερο Πρόγραμμα, το Τρίτο, το Kosmos και το θεματικό webradio «Radio Christmas», θα βρίσκονται τις γιορτινές μέρες στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, με πολλή μουσική για μικρούς και μεγάλους, live εκπομπές και ζεστή σοκολάτα. Σάββατο 23 και 30 Δεκεμβρίου και Κυριακή 24 και 29 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, σας περιμένουμε στο ειδικά διαμορφωμένο studio στο κέντρο της Πλατείας Αγίας Παρασκευής, στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Δήμου Αγίας Παρασκευής .

Συνέχεια ανάγνωσης

«2ο Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής»

Μετά την περσινή πετυχημένη διοργάνωση και το εξαιρετικό ενδιαφέρον της πόλης για τον στίβο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 το «2ο Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής»,  στο Στάδιο «Χρήστος Κορομηλάς» του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», με συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και του Ομίλου Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Φ.Κ.Α.) Αγίας Παρασκευής.

Συνέχεια ανάγνωσης

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π), ο Όμιλος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού Αγίας Παρασκευής (ΟΦΚΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) και το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π), συνδιοργανώνουν το «2o Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής».

Σκοπός και στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των αγωνισμάτων του στίβου στο Στάδιο «Χρήστος Κορομηλάς» του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου ‘’Σταύρος Κώτσης’’ καθώς και η δυνατότητα να έχουν οι μικροί μαθητές των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων της Αγίας Παρασκευής την ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις κατηγορίες αγωνισμάτων του στίβου, σε αγωνιστικό πλαίσιο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Παιδικός αγώνας δρόμου στο πλαίσιο του 40ου Μαραθωνίου «Ο Αυθεντικός», εγγραφές, διευκρινήσεις και οδηγίες

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), που διοργανώνει τον Παιδικό Αγώνα Δρόμου στο πλαίσιο του 40ου Μαραθωνίου «Ο Αυθεντικός», την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, διευκρινίζει ότι για την απλοποίηση των εγγραφών των παιδιών αντικαθίσταται η φόρμα εγγραφής και δεν απαιτείται πλέον έγγραφη ιατρική γνωμάτευση.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ 40ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ”

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του 40ου Μαραθωνίου Αθήνας “Ο Αυθεντικός”, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί παιδικός αγώνας, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμμένα θα πραγματοποιηθούν οι διαδρομές:

  • 400 μέτρων: Ώρα έναρξης 09:45 π.μ.- Σημείο εκκίνησης: Λ. Μεσογείων 475-477 (στο ύψος τoυ καταστήματος LIDL - απέναντι από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ). Δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές που φοιτούν στην Α', Β' & Γ' Δημοτικού.
  • 1.000 μ. : Ώρα έναρξης 10:00 π.μ.- Σημείο εκκίνησης: Λ. Μεσογείων & Αγίου Ανδρέου. Δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές που φοιτούν στην Δ', Ε' & Στ' Δημοτικού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) 2023-2024

Τα πολιτιστικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, με τις ηλεκτρονικές εγγραφές να ξεκινούν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα αθλητικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ηλεκτρονικές θα πραγματοποιούνται από Τετάρτη 20/9.Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να έλθουν σε απ΄ ευθείας και δια ζώσης συνεννόηση με τους καθηγητές φυσικής αγωγής-προπονητές, για την τοποθέτησή τους στα αντίστοιχα τμήματα, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες-κατευθύνσεις:

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζει δυναμικά!

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα προγράμματα, πολιτιστικά και αθλητικά, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την περίοδο 2023-2024. Τα τελευταία 4 χρόνια, ανακαινίσαμε και αναβαθμίσαμε τις εγκαταστάσεις μας , δημιουργήσαμε νέες, προσθέσαμε νέα προγράμματα και δράσεις, μειώσαμε το αντίτιμο γι΄αυτά, πραγματοποιήσαμε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Μουσικής και Εικαστικών των δομών μας και οι Διοικητικοί Υπάλληλοι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να απολαύσετε υπηρεσίες με επαγγελματισμό και οικονομικά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανακοίνωση για την 4η περίοδο του Summer camp 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πλατφόρμα για την  Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕ για εγγραφές παιδιών ηλικίας 7-14 ετών (ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ) επικοινωνήστε με την γραμματεία στο τηλέφωνο 210.6002223 εσωτερικό 1 κ. Στεφανάκη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Summer Camp πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.