ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Κλειστές θα παραμείνουν οι πολιτιστικές και αθλητικές δομές του ΠΑΟΔΑΠ καθώς και τα προγράμματα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες από τον ΠΑΟΔΑΠ

Έχουμε εισέλθει εδώ και πολύ καιρό, σε μια εποχή που απαιτεί να εξυπηρετούνται οι πολίτες ηλεκτρονικά, πρώτον για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία τους και δεύτερον για να εξοικονομούνται εργατοώρες και προσωπικό. Και τα δυο, έχουν οικονομικό όφελος, πλην των άλλων, για τους πολίτες, αφού εξοικονομούνται χρήματα από την μείωση του λειτουργικού κόστους.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγία Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), από τις αρχές του επομένου έτους, εκσυγχρονίζεται και σε αυτόν τον τομέα. Εγκαθιστά εφαρμογή -web application- μέσω της οποίας:

α. Θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική διαχείριση των αθλητικών και πολιτιστικών δομών και υποδομών του Οργανισμού.

β. Εκ μέρους των χρηστών-ωφελουμένων του Οργανισμού, θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεως και δικαιολογητικών καθώς και η πληρωμή του αντιτίμου (για το οποίο θα εκτυπώνεται απόδειξη) για την εγγραφή τους στα προγράμματά μας καθώς και η δυνατότητα υποβολής αιτήσεως ακυρώσεως της εγγραφής τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Όπως πληροφορηθήκαμε από αρκετούς συμπολίτες μας, που καλούν στο τηλεφωνικό μας κέντρο, εμφανίζεται το φαινόμενο να καλούν και να μην απαντά η Γραμματεία.

Πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους ότι αυτό συμβαίνει όταν πραγματοποιούνται πολλές εισερχόμενες κλήσεις ταυτοχρόνως. Ενώ  το τηλέφωνο (2 γραμμές) είναι απασχολημένο, αυτό (λόγω τρόπου κατασκευής και λειτουργίας του) δεν γίνεται  αντιληπτό από τον καλούντα.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας και σας πληροφορούμε ότι εάν επιθυμείτε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματά μας, τα αντίτιμα κλπ, μπορείτε να εισέρχεσθε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ: www.paodap.gr

Το Γραφείο Προέδρου ΠΑΟΔΑΠ

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών στη νέα αίθουσα ενόργανης γυμναστικής που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες ποδοσφαίρου του ΔΑΚ της οδού Νότου, για την εβδομάδα από Δευτέρα 18 Οκτωβρίου έως και Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 θα λειτουργήσουν στην παλαιά αίθουσα ενόργανης (δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο Πετοσφαίρισης) τα κάτωθι τμήματα:

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 16:30-17:30, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 16:30-17:30 & Σάββατο 23 Οκτωβρίου 10:00-14:00

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΤΡΑΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), προμηθεύθηκε και θα διανείμει στους μαθητές των σχολείων της πόλεώς μας, από ένα καλαίσθητο τετράδιο.

Συνέχεια ανάγνωσης

«ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει ένα ξεχωριστό θεματικό δωμάτιο απόδρασης (escape room), με τίτλο «Κρίσιμη Συνάντηση!». Η δράση έχει εκπαιδευτικό σκοπό μέσω της ψυχαγωγίας και απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενηλίκους.

Επιλέξαμε ως θέμα-σενάριο το περιβάλλον και την προστασία του, που συνδέεται άρρηκτα με τον Πολιτισμό.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. 2021-22

 Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 ξεκινούν οι εγγραφές των αθλητικών προγραμμάτων του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Πιο συγκεκριμένα κατόπιν συννενοήσεως με τους προπονητές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τμήμα προγράμματος στα κάτωθι αθλήματα:

  1. Αντισφαίριση: Την Δετέρα 4/10, Τρίτη 5/10 και Τετάρτη 6/10/2021 από τις 17:00-20:00, στη Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Νότου και αντισφαίρισης (προπονητές: Βαγγέλης Καλύβας και Γιώργος Παντελής).

  2. Ρυθμική Γυμναστική: Την Δευτέρα 4/10/2021 από τις 17:00-18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου (Δωριέων και Κανάρη) και από τις 18:30-20:00 στην αίθουσα Ρυθμικής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου (προπονήτρια: Κατερίνα Αργυροπούλου).

  3. Ενόργανη Γυμναστική: Τρίτη 5/10, Τετάρτη 6/10/2021, Πέμπτη 7/10/2021 και Παρασκευή 8/10/2021 από τις 16:30-20:30 και το Σάββατο 9/10/2021 από τις 10:00-14:00 στην αίθουσα την ενόργανης γυμαστικής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου (προπονήτρια: Νάντια Γκουντελίτσα)

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΧΟΡΟΥ-ΟΡΓΑΝΩΝ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΝΟΤΟΥ"

Μετά το πέρας των εργασιών αποκαταστάσεως των σημαντικών φθορών της οροφής, (για να μην έχουμε για τα επόμενα 15 τουλάχιστον χρόνια κάποια δυσάρεστη έκπληξη) ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες πλήρους ανακαινίσεως και αναπλάσεως των αιθουσών χορού, γυμναστικής και οργάνων (συνολικού εμβαδού 400 περίπου τ.μ.), που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου. Η κατάσταση των αιθουσών, από πλευράς λειτουργικότητος και αισθητικής, παρέμενε ίδια εδώ και 50 χρόνια περίπου, αν εξαιρέσουμε την προ αρκετών ετών αντικατάσταση των παραθύρων και κατά καιρούς ελαιοχρωματισμούς.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΠΟΑ

Σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. πρωτ. 332219/13-07-2021 έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), αξιολογήθηκε θετικά το αίτημα για επιχορήγηση του «1ου Φεστιβάλ Πολιτισμού» του ΠΑΟΔΑΠ, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 25 έως 30 Ιουνίου 2021. Το ύψος της επιχορηγήσεως ανέρχεται σε 6.000 ευρώ.

Ο πλήρης και εμπεριστατωμένος φάκελος του αιτήματος, είχε υποβληθεί για έλεγχο στο ΥΠΠΟΑ στα τέλη Φεβρουαρίου 2021.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.