Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) 2023-2024

Τα πολιτιστικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, με τις ηλεκτρονικές εγγραφές να ξεκινούν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα αθλητικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ ξεκινούν την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ηλεκτρονικές θα πραγματοποιούνται από Τετάρτη 20/9.Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να έλθουν σε απ΄ ευθείας και δια ζώσης συνεννόηση με τους καθηγητές φυσικής αγωγής-προπονητές, για την τοποθέτησή τους στα αντίστοιχα τμήματα, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες-κατευθύνσεις:

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζει δυναμικά!

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα προγράμματα, πολιτιστικά και αθλητικά, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την περίοδο 2023-2024. Τα τελευταία 4 χρόνια, ανακαινίσαμε και αναβαθμίσαμε τις εγκαταστάσεις μας , δημιουργήσαμε νέες, προσθέσαμε νέα προγράμματα και δράσεις, μειώσαμε το αντίτιμο γι΄αυτά, πραγματοποιήσαμε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Μουσικής και Εικαστικών των δομών μας και οι Διοικητικοί Υπάλληλοι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να απολαύσετε υπηρεσίες με επαγγελματισμό και οικονομικά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανακοίνωση για την 4η περίοδο του Summer camp 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πλατφόρμα για την  Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕ για εγγραφές παιδιών ηλικίας 7-14 ετών (ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ) επικοινωνήστε με την γραμματεία στο τηλέφωνο 210.6002223 εσωτερικό 1 κ. Στεφανάκη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Summer Camp πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Τελετή λήξεως προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού του ΠΑΟΔΑΠ

Μια μεγάλη γιορτή μαζικού αθλητισμού, η τελετή λήξεως των προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αθλητικό Κέντρο "Θανάσης Δημακόπουλος".

Τμήματα από τα αθλητικά και άλλα προγράμματα που παρέχει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής στους κατοίκους, παρουσίασαν τη δουλειά του προηγουμένου έτους. Μικρά παιδιά των Τμημάτων Ρυθμικής, Μουσικοκινητικής και Ενόργανης Γυμναστικής, παιδιά και ενήλικες των Τμημάτων Χορού, καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές.

Συνέχεια ανάγνωσης

Απολογισμός του έργου του ΠΑΟΔΑΠ, για το έτος 2022

Κατά την ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για τον Δημόσιο Απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2022, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σπύρος Πασπασπύρος, παρουσίασε το έργο του Οργανισμού, ως εξής:

"Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας.

Κατά την διάρκεια του έτους 2022, ο ΠΑΟΔΑΠ συνέχισε την ανοδική του πορεία σε όλο το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που εκπονήθηκε με την ανάληψη των καθηκόντων μας, το 2019.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.