Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο

Από τον Νοέμβριο του 2019, με την ανάληψη της νέας διοικήσεως του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), έγινε καταγραφή των προβλημάτων των εγκαταστάσεων του Οργανισμού, με έμφαση στην ασφάλεια και στην λειτουργικότητά τους. Τα προβλήματα ιεραρχήθηκαν, ανάλογα με την σοβαρότητά τους και προγραμματίσθηκε η αποκατάστασή τους σε βάθος τετραετίας.

Την χρονική περίοδο 2020-2022:

-Επισκευάσθηκε και ανακαινίσθηκε το Δημοτικό μας Ωδείο και στεγανοποιήθηκε η οροφή του. Δημιουργήθηκαν 3 νέες αίθουσες μουσικών μαθημάτων.

Συνέχεια ανάγνωσης

«1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής-2022», μια γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, το «1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής-2022», στον στάδιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη»), με διοργάνωση από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), τον Αθλητικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και τον Όμιλο Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Φ.Κ.Α.) Αγίας Παρασκευής.

Συνέχεια ανάγνωσης

"1ο Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής" Πληροφορίες-οδηγίες για τους συμμετέχοντες

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, από ώρα 10 π.μ. έως ώρα 1.20 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το «1ο Φεστιβάλ Στίβου Δήμου Αγίας Παρασκευής», στον αθλητικό χώρο του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη», Σπάρτης και Γραβιάς). Την ημέρα αυτή, και από ώρα 7 π.μ. έως 3 μ.μ., δεν επιτρέπεται η χρήση των εγκαταστάσεων από κατοίκους ή/και Αθλητικά Σωματεία.

Το Φεστιβάλ απευθύνεται στα παιδιά των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων της πόλεως, των οποίων οι γονείς μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο link https://bit.ly/1o_Festival_Stivou_Agias_Paraskevis. Οι εγγραφές λήγουν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στις 3 μ.μ.

Λεπτομέρειες για τους αγώνες, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού και Aθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (paodap.gr).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ-ΠΡΟΣΒΑΣΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ:

α. Η προσέλευση των παιδιών και των συνοδών τους, θα γίνεται από ώρα 10 π.μ. έως ώρα 10.20 π.μ.

β. Σε περίπτωση που προσέλθετε με όχημα, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Γραβιάς και επί της οδού Σπάρτης (στο ρεύμα καθόδου της προς την οδό Ασημακοπούλου). Ακολουθείστε τις οδηγίες του προσωπικού του ΠΑΟΔΑΠ, που θα σας καθοδηγήσει για στάθμευση με ασφάλεια στον χώρο που έχει προβλεφθεί. Από εκεί, θα προσέλθετε στον αθλητικό χώρο πεζή, σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού.

γ. Η είσοδος των προσερχομένων θα γίνεται ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο επί της οδού Γραβιάς.

δ. Οι συνοδοί και παιδιά, κατά την είσοδο στον αθλητικό χώρο, πρέπει να φορούν αθλητικά υποδήματα.

ε. Οι συνοδοί αφού παραδώσουν τα παιδιά στο αρμόδιο προσωπικό, να κατευθύνονται στους χώρους που έχουν προβλεφθεί, σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού μας.

στ. Δεν επιτρέπεται οι συνοδοί να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο, για λόγους ασφαλείας των παιδιών.

ζ. Διατηρείτε την καθαριότητα στον χώρο, υπάρχουν αρκετοί κάδοι για τα απορρίμματα.

η. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε κανένα σημείο του αθλητικού χώρου.

θ. Σημειώνεται ότι οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά την λήξη των αγώνων.

Το Φεστιβάλ είναι μια γιορτή του Αθλητισμού, ας το διατηρήσουμε έτσι και ας διδάξουμε στα παιδιά την ευταξία και τον σεβασμό στην δημόσια περιουσία.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, η ανάδειξη των αγωνισμάτων του στίβου στον πλήρως ανακαινισμένο αθλητικό χώρο στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο "Σταύρος Κώτσης". Σκοπός μας, να έχουν οι μικροί μαθητές των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων της Αγίας Παρασκευής την δυνατότητα και την ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις κατηγορίες αγωνισμάτων του στίβου, στο πλαίσιο του "ευ αγωνίζεσθαι", και να προσθέσουν τον κλασικό αθλητισμό στις δραστηριότητές τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σύσταση Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Εθελοντισμός αποτελεί κορυφαία πράξη αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπό μας. Ο Εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής. Έτσι, σε μια εποχή ολοένα αυξανόμενων φυσικών καταστροφών, η έννοια του εθελοντισμού αποκτά εξέχουσα σημασία. Η παροχή βοήθειας κατά την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων είναι ιδιαίτερα επιτακτική. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Έναρξη Αθλητικών Προγραμμάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ)

Ξεκινούν τα αθλητικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ καθώς και οι ηλεκτρονικές εγγραφές (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας). Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να έλθουν σε απ΄ευθείας και δια ζώσης συνεννόηση με τους καθηγητές φυσικής αγωγής-προπονητές, για την τοποθέτησή τους στα αντίστοιχα τμήματα, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες-κατευθύνσεις:

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ:

Την Τετάρτη 5/10, Πέμπτη 6/10 από 18:00-21:00μ.μ. και την Παρασκευή 18:00-20:00 μ.μ., οι προπονητές ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΔΗΜΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΝΑ & ΚΟΥΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ θα βρίσκονται στην Γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Νότου, για δια ζώσης ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Έληξε το καλοκαιρινό Camp για παιδιά, του ΠΑΟΔΑΠ

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, έληξε το καλοκαιρινό Camp για παιδιά, που οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και το οποίο λειτούργησε σε 4 περιόδους των 15 ημερών.
Εξακόσια ένδεκα (611) παιδιά, ηλικίας 5 έως 14 ετών, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και απασχολήθηκαν σε πολλές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Οι έμπειροι και ειδικά επιλεγμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι Παιδαγωγοί μας, φρόντισαν τα παιδιά με ενδιαφέρον και αγάπη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ένα παραγωγικό πολιτιστικό και αθλητικό καλοκαίρι, από τον ΠΑΟΔΑΠ

Το καλοκαίρι του 2022, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργάνωσε και πραγματοποίησε πλήθος πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και άλλων εκδηλώσεων και δράσεων, για όλες τις ηλικίες και για όλες τις επιθυμίες, συνολικά 116 ημέρες πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Για πρώτη φορά φέτος, λειτούργησε παράρτημά του στην περιοχή Παράδεισος Κοντοπεύκου, στον αύλειο χώρο του 7ουΔημοτικού Σχολείου, για να δοθεί η δυνατότητα ευκολότερης προσβάσεως και σε κατοίκους άλλων συνοικιών της πόλεως. Οι κινηματογραφικές προβολές του διήρκεσαν από τις 16 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου ενώ το πρόγραμμα είχε εμπλουτισθεί (εκτός από τις παιδικές ταινίες) με δύο παραστάσεις Θεάτρου Σκιών (Καραγκιόζης), μια παράσταση κουκλοθέατρο και μια παράσταση με σαπουνόφουσκες.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.