ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/06/2018 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ SHOTOKAN KARATE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ THE LEGEND

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τo Σάββατο 16-6 2018 οι αγώνες SHOTOKAN KARATE του συλλόγου μας υπό την εποπτεία του Δασκάλου μας sensei Ali Baroudi (4Dan). Έλαβαν μέρος σχεδόν όλοι οι μαθητές του συλλόγου από όλες τις ηλικίες.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τις εξής κατηγορίες:
Kata- Koumite παίδων- εφήβων
Kata- Koumite κορασίδων -νεανίδων
Ομαδικό Kata οικογενειών (Kata family) όπου συμμετείχαν ομάδες αποτελούμενες από αδέλφια ή γονείς (μαθητές της σχολής) με τα παιδιά τους.
Ομαδικό Koumite εφήβων μεταξύ των μαθητών μας που προπονούνται στο dojo της Αγίας Παρασκευής από την μία και στο dojo του Γέρακα (Step by Step) από τη άλλη.
           Πραγματοποιήθηκε επίσης επίδειξη Kata από προχωρημένους μαθητές και μαθήτριες της σχολής καθώς και παρουσίαση τεχνικών  Kihon  όπου έλαβε μέρος  το σύνολο των μαθητών της σχολής μας.
           Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη αυτοάμυνας η οποία απέσπασε και χειροκροτήματα από  το πλήθος των παρευρισκόμενων.
           Ο Σύλλογος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κριτές, την γραμματεία των αγώνων όλους τους γονείς και φίλους που παρευρέθηκαν για την κατανόηση που έδειξαν σε τυχόν παραλείψεις και λάθη και όλους όσους συνετέλεσαν στο δύσκολο εγχείρημα της διεξαγωγής αυτών των αγώνων για πρώτη φορά. Είμαστε σίγουροι ότι με την δική τους βοήθεια κάθε φορά θα βελτιωνόμαστε. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, το Δ.Σ του Δήμου, τον Δήμαρχο και ειδικά τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κο Σωτήρη Παπαμιχαήλ ο οποίος παραβρέθηκε -και τέλεσε απονομές μεταλλίων- για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου (Νότου) και την εν γένει καλή διάθεση που έδειξαν. Προσβλέπουμε σε ανάλογη συνεργασία και στο μέλλον.


                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 KLEOPATRA MOHAMED ABDELBASSIT                                                       ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

KARMIKRI2

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.