Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ"

¨ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Απαιτούν και χρειάζονται μια νέα ατζέντα κοινωνικής αλλαγής και προσαρμογής στην πορεία προς τη νέα εποχή, προς το αύριο, προς το μέλλον, μέσα από την αναδιάταξη των προτεραιοτήτων της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της καινοτομίας.Η συγκεκριμένη θεματογραφία συνθέτει τον κεντρικό κοινωνικό προβληματισμό της ανοιχτής δημόσιας συζήτησης, που διοργανώνει ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με πρωτοβουλία του Προέδρου του κ.Γιάννη Σερκεδάκη την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 στις 7:30μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (λ.Μεσογείων 415-417).

Κεντρικοί Εισηγητές:

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ  (Προεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής)
  • Δρ. ΜΑΝΔΗΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Πρώην λέκτορας στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνων, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής)
  • ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ (Μηχανικός Πληροφορικής)


Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣΘα ακολουθήσει δημιουργικός διάλογος με τους πολίτες και τους επιμέρους φορείς της πόλης.Στοχευμένη επιδίωξη της εκδήλωσης η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής σύνθεσης των επιμέρους θέσεων, προτάσεων και λύσεων προς όφελος των πολιτών, της νέας γενιάς και των υποδομών εν γένει μιας σύγχρονης πολιτείας.
Η παρουσία σας, καθώς και η συμμετοχή σας, στην εν λόγω ανοιχτή δημόσια συζήτηση μας τιμά ιδιαίτερα!..

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.