ΓΣΑΠ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 10/6/18 η Γιορτή των Ακαδημιών μας με τη συμμετοχή ομάδων κοριτσιών από τα Δημοτικά σχολεία της πόλης 1ο, 4ο, 6ο, 5ο -11ο και 9ο. Τα κορίτσια διαγωνίστηκαν σε αθλοπαιδιές και σε αγώνες μπάσκετ, απονεμήθηκαν βραβεία στις καλύτερες και δόθηκαν σε όλες τις αθλήτριες αναμνηστικά μετάλλια και καπέλα.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ και Τέλης Σερκεδάκης, ο επικεφαλής της κίνησης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, η πρόεδρος του 1ου Δημοτικού σχολείου κ. Γωγώ Σταμάτη, του 4ου Δημοτικού κ. Λίλα Παπαγεωργίου και ο ταμίας του 6ου κ. Τσουμπός
Την εκδήλωση διοργάνωσαν και έφεραν σε πέρας ο τεχνικός μας Διευθυντής Γιάννης Θεολογίτης σε συνεργασία με την προπονήτρια Λάουρα Νιτουλέσκου και τους προπονητές μας Δημήτρη Χατήρα και Δημήτρη Ραρή. Επίσης παρέστη και συμμετείχε ο νέος μας τεχνικός Διευθυντής Χρήστος Καλογερόπουλος. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη γραμματέα μας Κατερίνα Βλαχάκη που παρουσίασε την εκδήλωση, τους εφόρους μας Βαγγέλη Κακοσούρη και Σωκράτη Σινάνογλου καθώς και το μέλος του ΔΣ Παναγιώτη Οικονομάκο για τη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή της γιορτής μας. Ευχαριστούμε επίσης τον Ανδρέα Καρτάκη για την χορηγία των εκδόσεων PRiNTA – ΡΟΕΣ, για τα καπέλα που μοιράστηκαν σε όλα τα κορίτσια. Στο τέλος φωτογραφήθηκαν όλες μαζί οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ και των δημοτικών σχολείων, ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι και δώσαμε την ευχή να ξαναβρεθούμε το Σεπτέμβρη.
 mikrmpask
 
mpaskmik12
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.