Εξαιρετική επιτυχία για δύο αθλήτριες του Α.Ο. Τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ.

Την Κυριακή 09.5.2021 ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις αγώνες πρόκρισης που έγιναν στο ανοιχτό γήπεδο τοξοβολίας «Ευαγγελία Ψάρρα» στο ΟΑΚΑ, για τη σύσταση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο European Outdoor Championships 2021, 31 May- 6 June 2021, Antalya (TUR).

Οι δύο από τις τρεις γυναίκες που θα συμμετάσχουν με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αττάλεια, για τη διεκδίκηση εισιτηρίου συμμετοχής στην Ολυμπιάδα του Τόκυο, είναι οι αθλήτριες του συλλόγου τοξοβολίας της Αγίας Παρασκευής «ΑΧΑΙΟΙ» Ανίτα Γκορίλα και Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η τελική κατάταξη μετά τους 4 αγώνες πρόκρισης είναι: 1η Ανίτα Γκορίλα – ΑΧΑΙΟΙ (1.796), 2η Ευαγγελία Ψάρρα – ΣΚΟΑΑΠΘ / Ολυμπιονίκης (1.770), 3η Δήμητρα Παπαδοπούλου - ΑΧΑΙΟΙ (1.765).

Οι δύο τελευταίοι αγώνες τοξοβολίας που δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην Ολυμπιάδα του Τόκυο, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Τουρκία και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παρίσι (18-27 Ιουνίου) -Hyundai Archery World Cup 2021, Stage 3 & Final Qualification Tournament-.

5tojmik

 

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.