Α.Ο. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΧΑΙΟΙ: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΜΑΖΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεκαπέντε χρονών και αθλούμενη μόλις δυόμιση χρόνια στον Α.Ο. Τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ, η Δήμητρα Παπαδοπούλου πέρα από το Πανελλήνιο ρεκόρ της και τις νίκες της σε Πανελλήνιους αγώνες, μας χάρισε φέτος δυο μοναδικά επιτεύγματα.

Το καλοκαίρι όχι μόνο έπιασε το όριο για να πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, αλλά έφτασε μια ανάσα για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που έγιναν στην Αργεντινή τον Οκτώβριο. Διαγωνιζόμενη στην κατηγορία Νεανίδων μεταξύ των καλύτερων αθλητριών από 40 χώρες, έφτασε μέχρι τις τέσσερις καλύτερες την στιγμή που οι τρεις πρώτες θα κέρδιζαν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η Ομοσπονδία, αναγνωρίζοντας αυτή την επιτυχία και εφόσον οι επιδόσεις της επέτρεπαν τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα, εμπιστεύθηκε τη Δήμητρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή αγώνα που έγινε στην Κύπρο από 30 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2018 όπου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 9 χώρες. Αυτή τη φορά μάλιστα, αγωνίστηκε στην κατηγορία Γυναικών -δύο κατηγορίες πιο ψηλά από την ηλικιακή της κατηγορία που αγωνίζεται κανονικά- και κατέλαβε την πρώτη θέση στο ομαδικό (μαζί με τις Ευαγγελία Ψάρρα και Λήδα Νάνου) και την δεύτερη θέση στο ατομικό!!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πέρα από εξαιρετική αθλήτρια τοξοβολίας, διακρίνεται για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της, τη σοβαρότητα, τη συνέπεια, την οργανωτική της διάθεση και την πάντα θετική της στάση. Είναι πρόσχαρη, έχει κάνει περήφανους όλους όσους τη γνωρίζουν και είναι σίγουρο ότι θα μοιραστούμε μαζί της και άλλες μοναδικές στιγμές.

 Πρωταθλημαmikr

 

Dimitra Atomikomikr

 

Dimitra Omadikomikr

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.