• Αρχική
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Πληροφορήθηκα ότι στην επίσημη ιστοσελίδα νεοσύστατου Αθλητικού Σωματείου Κλασικού Αθλητισμού (στίβου), με την επωνυμία ΟΦΚΑ Αγίας Παρασκευής, καλούνται να εγγραφούν στο Σωματείο παιδιά και ενήλικες. Παρατίθεται μάλιστα και εκπαιδευτικό πρόγραμμα ημερών και ωρών. Για πληροφορίες, ως τόπος ορίζεται το "Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο "Σταύρος Κώτσης" (πρώην Σρεατόπεδο "Χρ. Σπυρούδη").

Συνέχεια ανάγνωσης

Εξαιρετική επιτυχία για δύο αθλήτριες του Α.Ο. Τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ.

Την Κυριακή 09.5.2021 ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις αγώνες πρόκρισης που έγιναν στο ανοιχτό γήπεδο τοξοβολίας «Ευαγγελία Ψάρρα» στο ΟΑΚΑ, για τη σύσταση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο European Outdoor Championships 2021, 31 May- 6 June 2021, Antalya (TUR).

Συνέχεια ανάγνωσης

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΣΑΠΦΩ

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη συνεχίζει την εκπληκτική εβδομάδα της στην Αττάλεια της Τουρκίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας, κερδίζοντας μέσα σε 73 λεπτά τη Γερμανίδα Anja Wildruber.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΓOΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣIΑ ΓΓΑ  Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΩΤΑ ΚΑΙ  ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ο.Α.ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μέσα σε κλίμα γόνιμης συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά και του Προέδρου του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννη Σερκεδακη, σχετικά με τα μείζονα προβλήματα που συνδέουν την προοπτική της νέας τεχνολογίας στο χώρο του Αθλητισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ αποφάσισαν να διοργανώσουν ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα
«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 Μαρτίου στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου(Νεαπόλεως).
Στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα του αθλητισμού της πόλης μας, να υποδειχθούν λύσεις και μέσω του αναγκαίου διαλόγου να χαραχτούν οι κατευθύνσεις προς το συμφέρον των δημοτών και κυρίως της νεολαίας της Αγίας Παρασκευής.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  & ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ!..

Σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσία προπονητών, αθλητών και πλήθους κόσμου βραβευτήκαν οι μικροί αθλητές παρουσία των προπονητών τους : Αντωνιάδου Νατάσσας ,Παπαγεωργίου Μαρίας,  Ζήνας Γκρέκα, Δημητρακοπούλο Σωτήρη, Σταυρουλάκη  Γιάννη
και με τον επικεφαλή προπονητή
  Σερκεδάκη Νίκο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο Στέφανος κοίταζε το φεγγάρι!

Πολύς λόγος γίνεται και σωστά για τις επιτυχίες του Στέφανου  αλλά κάνει εντύπωση πως τώρα οι όψιμοι υποστηρικτές του προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο Στέφανος Τσιτσιπάς!. Αποτελεί ιδίωμα των μέτριων

ανθρώπων να το ρίχνουν όταν δεν καταλαβαίνουν κάτι στην μεταφυσική!. Δηλαδή ο Στέφανος είναι υπέρανθρωπος είναι ημίθεος είναι, είναι, είναι... Ενώ ο ίδιος  τους έχει εξηγήσει την σημασία που έχει η εκπαίδευση και η γνωση ως η πιο σοβαρή παράμετρος στην εξέλιξη ενός παιδιού ενός αθλητή. Η σκληρή δουλειά η πειθαρχία η διαδικασία της εκπαίδευσης και το πλαίσιο που ολα αυτά συμβαίνουν, είναι αυτα που καθορίζουν την εξέλιξη  και τους στόχους που τίθενται και αναπροσαρμόζονται κάθε φορά.Και ο Στέφανος είναι όλα αυτά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Open Tennis Junior Tournament ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Mε τους μικρούς μας αθλητές πλημμύρισαν οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις όπου ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΠ πραγματοποίησαν το Open Tennis Junior Tournament!

Οι αγώνες διεξήχθησαν την 24 -25 Νοεμβρίου και την 1 και 2 Δεκεμβρίου με πολύ αγωνιστική διάθεση και εξαιρετικά παιχνίδια απο τους μικρούς μας αθλητές!

Συνέχεια ανάγνωσης

Α.Ο. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΧΑΙΟΙ: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΜΑΖΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεκαπέντε χρονών και αθλούμενη μόλις δυόμιση χρόνια στον Α.Ο. Τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ, η Δήμητρα Παπαδοπούλου πέρα από το Πανελλήνιο ρεκόρ της και τις νίκες της σε Πανελλήνιους αγώνες, μας χάρισε φέτος δυο μοναδικά επιτεύγματα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Το Τοπικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, στα πλαίσια της συχνής επικοινωνίας με τους γονείς, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, ώρα 11.00-13.00, στην Εστία στον Πνευματικό και Αθλητικό Χώρο Στ. Κώτση.
Το σεμινάριο θα βοηθήσει στη σωστή ανάπτυξη  της προσωπικότητας των παιδιών, που είναι ο βασικός στόχος του Οδηγισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.